FAQ

Hier kan u een paar standaardvragen zien.
Nog geen antwoord op uw vraag, contacteer ons dan op info@3920.be

 

Frequently asked questions

Ik heb mijn offerte akkoord gegeven/ Ik heb een bestelling geplaatst, wat nu?

Er wordt voor u een orderbevestiging gemaakt. Deze gaat naar onze grafische dienst en u krijgt zo snel mogelijk een filmproef ter goedkeuring. Wanneer u akkoord gaat met de proef zetten wij alles in productie. Het bedrukte item wordt uiteindelijk bij u geleverd.

Wanneer dien ik mijn bestelling te betalen?

Voor bedrijven hanteren wij een betalingstermijn van 30 dagen na levering. Bij ons hoef je niet vooruit te betalen als je beschikt over een geldig btw-nummer.

Hoe versturen jullie mijn bestelling?

Dit doen we meestal met GLS. Dit voor zowel pakketjes als pallets. Voor grotere opdrachten kan het zijn dat we beroep doen op een externe transportfirma. Verder beschikken we zelf ook over een bestelwagen met aanhangwagen. Dus wie weet, komen we zelf wel eens langs!

Welk bestand dien ik aan te leveren voor opdruk?

Wij ontvangen graag een logo in een gevectoriseerd bestand (=getekend bestand). Dit kan in zowel een .AI of .EPS bestand zijn. Vaak zijn dit bestanden die je zelf niet open krijgt omdat je hier een speciaal Adobe programma voor nodig hebt. Degene die jullie logo ontworpen heeft, kan dit zo doorsturen.

Levertijden

Relatiegeschenken en promotionele producten.

De levertijden variëren van artikel tot artikel. In de regel is de levertijd voor bedrukte promotionele items 2 tot 3 weken. Uiteraard hebben we diverse mogelijkheden om dit proces te versnellen. Heeft u een specifieke deadline? Vermeld dit zeker in de offerte, dan bekijken wij de mogelijkheden.

Promotionele textiel

Voor bedrukte textiel is de levertijd 2 tot 3 weken. Ook dit proces kunnen we versnellen, hou er rekening mee dat we geen voorraad in Lommel hebben. Dit moeten we bestellen, maar kan wel binnen 2 werkdagen bij ons zijn. Textiel met een borduring duurt iets langer, hier houden we steeds 3 weken voor aan. Dit heeft mede te maken met het borduurprogramma dat extern aangemaakt moet worden.

Kerstpakketten/Eindejaarspakketten

Hier houden we meestal rekening met 3 a 4 weken. Al onze pakketten worden door ons zelf ingepakt, bij ons in Lommel. Deze maken we op bestelling, dus voor dat we er aan kunnen beginnen moeten de voedingswaren besteld worden. Ook moeten we dit kunnen inplannen met alle andere orders. In de laatste 3 maanden van het jaar, kan de levertijd oplopen vanwege de eindejaarsdrukte. Hou hier zeker rekening mee. Indien u een deadline heeft, geef ons een seintje of vermeld dit bij de offerte aanvraag. Dan bekijken we de mogelijkheden om deze leverdatum te halen. Logo’s en bestanden. Het liefst ontvangen we van u een drukklare versie van uw logo. Dit wilt zeggen dat het logo omgezet moet zijn in vectoren. Vaak is dit in een bestandsformaat dat eindigt op .ai / .eps / .pdf. Een logo aangeleverd in .jpg kunnen we helaas niet drukken. Dit geeft alles behalve een mooi resultaat. Uiteraard kunnen we u ook helpen om uw logo te vectoriseren. Hou er rekening mee dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. Dit wordt altijd gecommuniceerd voor we hier aan beginnen. Binnenkort volgt hier nog een leuk filmpje over. Vragen over uw logo? Stuur dan een mailtje naar Hanne@3920.be

Kleuren

Pantone vs CMYK

Papierdrukwerk en digitale opdrukken gebeuren altijd volgens de CMYK waarden van uw kleur. Voor andere opdrukken gebruiken wij steeds Pantone kleuren. Dit zijn wereldwijd vastgestelde kleuren die bij iedere drukker hetzelfde zijn. Meer info over Pantone (of PMS) kleuren kunt u terug vinden op www.pantone.com

 

Neem contact met ons op

Error 404